sales@yourstorename.com

Qui som?

Qui som?

La Llar d’infants Picarol va néixer el mes de setembre de 1978, fruit de la iniciativa d’un matrimoni santboià molt emprenedor, “el Jordi i la Núria del Picarol”, amb 5 fills, van pensar que amb uns quants nens i nenes més, podrien posar una Llar d’infants.

En Jordi i la Núria (els meus pares), han estat els primers 25 anys i la meva dona i jo, “la Toñi i el Gerard del Picarol”, els últims 21 anys.

Més de 46 anys, d’una escola familiar dedicada a tenir cura dels infants i acompanyar-los en la seva formació i creixement personal.

El prestigi educatiu de la nostre escola, no hagués estat possible durant tots aquests anys, sense un gran equip educatiu, que treballa cada dia, cada hora i cada minut, del dia, amb molta il·lusió i eficiència, pel bé dels vostres fills i filles i per a la seva formació i preparació de present i de futur.

Família/escola, formem un equip i treballem conjuntament perquè cada dia els vostres fills o filles siguin molt feliços durant la seva estada al Picarol.

Cada curs venen molts fills d’ex-alumnes, volem que quant acabeu aquest any, dos anys o tres anys al Picarol, arribeu a la conclusió de que va valdre molt la pena i volem que sempre tingueu un molt bon record d’aquesta etapa de la vostra vida i sobretot de la del vostre fill o filla.

Les Llars d’infants Picarol estan autoritzades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb els codis de centre 08073387 (Bonaventura Aribau) i 08074549 (Antoni Gaudí).

Abrir chat
1
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?