sales@yourstorename.com

Instal·lacions i espais

Instal·lacions i espais

Els espais de l’escola són amplis i s’orienten per aprofitar la llum solar i compleixen amb els requisits de seguretat i d’accessibilitat.

Tenen una funció educativa, amb l’objectiu de que els infants, a través del joc, hi puguin desenvolupar les capacitats motrius, cognitives, emocionals i de relació.

La distribució i l’organització dels espais, tant interiors com a l’aire lliure, està pensada per generar un entorn físic segur i acollidor i una atmosfera càlida. A la Llar d’infants Picarol oferim materials de qualitat que generen el joc i la descoberta dels infants.

La Llar d’infants Picarol de la zona de plaça Catalunya és un centre de 300m2 de classe espaioses, amb un pati de 800m2!!! i un hort escolar de 50m2. L’orientació de l’escola i el pati és sud-oest, que vol dir, que ens dona el sol tot l’any i que tenim molt bona temperatura i molta llum.

La Llar d’infants Picarol del barri de Marianao és un centre de 450m2 de classes molt espaioses (donem a dos carrers), amb dos patis de 300m2!!!. L’orientació de l’escola i el pati és sud-oest, que vol dir, que ens dona el sol tot l’any i que tenim molt bona temperatura i molta llum.

Des de fa 46 anys, li donem molta importància al patis, ha de ser un lloc amb sol, gran i equipat. Hem creat un espai natural, on no només els fem servir per jugar, també fem classe, psicomotricitat, experimentació, hort escolar, jocs d’aigua, gimcanes, tenim llits elàstics, infables….

Tenim els millors patis de Sant Boi i els més grans.

Tant al Picarol de Plaça Catalunya com el de Marianao, les famílies que ens visiten i encara no ens conèixen, sempre fan el mateix comentari, “No m’ho esperava tan gran!”. Veniu a visitar-nos, que us sorprendrà molt.

Abrir chat
1
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?